Анализи

Борис Бонев яде геврек по време на сесия на СОС

  26.01.2023 16:45  
Борис Бонев яде геврек по време на сесия на СОС

Днес по време на сесия в залата на Столичния съвет, лидерът на новата партия "Спаси София" Борис Бонев здраво нагъвал геврек. Той толкова бил увлечен в храненето, че се наложило председателят на СОС Георги Георгиев Бонев да му направи забележка с думите: "Колега, не е сега моментът, в който да хапвате геврек по време на официално заседание на Столичния съвет. Сега, като се наядете, сигурно и вода ще ви се припие."
Преди дни Борис Бонев  се самопредложи да е общ кандидат-кмет на Столицата от "Спаси София", "Продължаваме промяната", "Демократична България", "Да, България", ДСБ, "Зелено движение", ВОЛТ, Средна европейска класа и кой ли не още.
Да  дъвчеш  геврек по време на сесия на СОС първо е страшно невъзпитано и просташко, второ означава тотално пренебрежение към институцията, в която работиш и взимаш пари и трето е дълбоко неуважение към гражданите на София. За това си действие Бонев напълно заслужава хората да го кръстят - Борето Геврекът. Да се напълни фейсбук с колажи на Бонев лапнал геврек. Апропо, точно така обичат да действат от "Спаси София".

ЕМИЛИЯН КЪНЧЕВ


Анкета

Подготвена ли е България да реагира при силно земетресение?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14