Автомобили

Hyundai пуска в серия ултраскъп кабриолет

  28.01.2023 22:22  
Hyundai пуска в серия ултраскъп кабриолет

Луксозното подразделение на Hyundai – Genesis, което вече се отдели като самостоятелна марка ще пусне в серийно производство ултраскъп кабриолет, чийто концепт видяхме през изминалата година. Кабриото X бе представено като прототип на изложението в Лос Анджелис и според информация на Automotive News, съвсем скоро ще бъде представено и в серийна форма.

В съобщението се казва, че един от висшестоящите служители на Genesis е заявил новината пред собственици на дилърства на Genesis по време на ежегодна среща. От компанията все още не са потвърдили новината официално и отказват коментар, но вероятно скоро ще разберем повече информация относно плановете на корейската компания.

Въпреки, че ще видим модела в серийно производство, то крайният продукт вероятно ще бъде в ограничено количество с цена от порядъка на 200 до 300 хиляди евро. Все още не е ясно на какво задвижване ще разчита серийната версия, като е силно вероятно това да е изцяло електрически тракт или хибриден такъв с голям бензинов двигател./Fakti

 


Анкета

Подготвена ли е България да реагира при силно земетресение?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14