Новини

Мощно освиркаха Румен Радев

  03.03.2023 19:19  
Мощно освиркаха Румен Радев

Румен Радев и Илияна Йотова положиха венци на монумента в чест на 145-та годишнина от подписването на прелиминарния договор в Сан Стефано - събитие, което невежи българи празнуват за национален празник.

На церемонията по издигане на националния флаг пред паметника на Незнайния войн Румен Радев беше освиркан на фона на множеството духовници, посланици, политици и граждани, дошли на събитието.

Докато протежето на ген. Решетников (който разбуни страната без надежда за нормализиране в близко бъдеще) приемаше почетния караул, от събралите се да гледат церемонията, се чуваха възгласи "Радев, вън!".  

 

Румен Радев и Илияна Йотова положиха венци на монумента в чест на 145-та годишнина от подписването между Руската и Османската империя на прелиминарния договор в Сан Стефано - събитие, което невежи българи празнуват за национален празник. Беше издигнат и националният флаг. 

 

По-рано при изпълнение на националния химн от Гвардейският представителен духов оркестър беше произведен салют от двадесет артилерийски залпа.

 

 


Анкета

Доволни ли сте от изборите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14