Шоу

Хороскоп за днес – 4 март

  04.03.2023 08:26  
Хороскоп за днес – 4 март

Овен

Мартенска събота, самият израз сякаш дава сили и вдъхновение за нови действия. Хубав ден да поизлезете навън, да подишате въздуха, който сякаш загатва за вече идващата пролет. Вдишвайте пролет и радост, издишвайте вдъхновение.

Телец

Внесете яснота и ред най-напред във вътрешния си свят и тогава сякаш и светът около вас ще стане по-различен. Върху това, върху което е вниманието ви, то расте и се развива.

Близнаци

Не е най-лекият ви ден, но сте имали и далеч по-трудни. Не позволявайте на клюките и слуховете да ви вгорчат живота, потърсете положителната страна за вас в създалата се ситуация.

Рак

Събота, един приятен ден, който често пъти поставя странни задачи пред здравомислещите хора. Семейството, задълженията или пък приятните неща. Можете да съвместите всичко по най-добрия начин, просто не си създавайте чувство за вина и не бързайте.

Лъв

Приятен, ведър и шарен ден, в който пътуването би ви донесло и нови впечатления, и нови познанства, и много отговори. Просто определете посоката и тръгвайте.

Дева

Кое е ценно за вас именно днес? А какво ценно правите, ще направите или вече направихте лично за себе си в този ден? Разсъжденията и наблюденията са прекрасно нещо, ако не ви станат идея фикс. Докато разсъждавате и анализирате, дали не пропускате живота покрай себе си?

Везни

Понякога силната ви наблюдателност и безпристрастност ви вкарва в сериозно зацикляне. Често пъти е нужно просто да направите крачка напред, да рискувате, да действате по импулс.

Скорпион

Обръщането навътре е умение, което носите в себе си по рождение, но не се наранявайте заради това. Използвайте вътрешния анализ за вдъхновение, а не за наказание. Стъпете върху грешките, за да продължите напред.

Стрелец

Ръководете се от вашия вътрешен стремеж към промяна. Ясно е, че рутината дава сигурност и увереност, но също така е ясно, че дава голяма доза скука и закостенялост. Вие не искате това, нали? Използвайте познатото, за да откривате непознатото.

Козирог

Може би сте твърде критични към себе си, вместо да сте обективни. Опитайте се да сте честни спрямо постиженията си и не омаловажавайте резултатите, които сте постигнали, нито пък тези на другите. И не бъдете такива песимисти.

Водолей

Любовта е нещото, което може да ви даде крила и да ви измъкне от драмата на отчаянието и несигурността. Ако не сте влюбени, влюбвайте се по-бързо или най-малкото правете нещата, които обичате. Обичайте това, което правите и правете това, което обичате.

Риби

Животът е като хореография, нищо не очаквайте, просто следвайте потока. Потапяйте се в ситуациите, но не позволявайте да ви засягат. И го можете, просто да плувате на вълните на живота. Не забравяйте да благодарите на онези, заради които това се е случило.


Анкета

Доволни ли сте от изборите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14