Шоу

Хороскоп за днес – 5 март

  05.03.2023 09:14  
Хороскоп за днес – 5 март

Овен

Управлявайте деня си, за да не ви управлява той. На вас е трудно пряко някой да ви влияе, но внимавайте за подмолни въздействия. Овладявайте импулсивността си.

Телец

Сила и вдъхновение ще са вашите спътници днес. Ще усетите радостта от случването на нещата, а какво по-добро от удовлетворението от това.

Близнаци

Добре би било да имате по-малко вземане даване с държавни служителки. Изобщо днес всички жени ще успяват да ви подразнят по някакъв начин. Замислете се дали причината не е във вас, все пак константната величина сте вие.

Рак

Бързина и информираност са вашите козове днес. Който владее правилната информация в него е силата, но бързината е ключовият фактор. Използвайте информацията правилно и на време.

Лъв

Стабилност и правилна преценка са силните ви страни в този ден. Вътрешното ви спокойствие и увереност са най-важните качества днес, които ще ви отведат до желания резултат.

Дева

Активност и смелост. Имате нужда и от двете, за да реализирате желанията си. Не се отказвайте от онова, за което мечтаете, търсете начини.

Везни

Интуиция и себеприемане. На пръв поглед несериозно приемани в съвременния свят, но от съществено значение за постигането на каквото и да било. Култивирайте ги.

Скорпион

Приятели и подкрепа. Две думи, които сякаш са двете страни на едно и също. Подкрепата без приятели е несигурна, а приятели, които не те подкрепят, дали са такива. Просто подредете приоритетите си.

Стрелец

Отговорност и постигане на резултати. Днес е важно да действате конкретно, целенасочено и без да се разсейвате. Бъдете практични и отговорни за това, с което сте се захванали.

Козирог

Вдъхновение и планиране на задачите. Имате правилната визия, знаете каква е целта, тогава направете плановете, развийте стратегията, тактиката ще се появи като следствие.

Водолей

Силата е във вас, проявете я. Не е лесно, но дава увереност и усилва характера. Позволете си да отстоявате себе си и да защитите позицията си, дори с цената на конфронтация.

Риби

За танго трябват двама, важно е как общувате с другите. Не е нужно да отстъпвате, а просто да следвате ритъма в една комуникация. Нужно е да сте по-конкретни и ясни в изказванията си.


Анкета

Доволни ли сте от изборите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14