Шоу

Хороскоп за днес – 18 март

  18.03.2023 08:05  
Хороскоп за днес – 18 март
  google

Овен

Тази събота може да си позволите повече удоволствия. Това важи за почти всички сфери от живота. Имате да чистите? Не си го и помисляйте.

Телец

Тази събота ще бъдете изпълнени с необикновени сили. Денят е подходящ за романтични срещи. Отношенията може да се развият светкавично. 

Близнаци

Тази събота е добре да бъдете по-сдържани. Искреността е добро нещо, но не и когато ви прави уязвими. Дори да негодувате срещу някого не му го показвайте. 

Рак

Тази събота съществува вероятност да се объркате в дейност, свързана с кореспонденция. Най-добре отложете писането на писма за друг ден. 

Лъв

Тази събота ще искате всичко да е, както е било преди. Съдбата обаче ви е приготвила промяна. Нека това не ви плаши. 

Дева

Тази събота предразполага към полза от контакти от приятели. Не се притеснявайте да се обадите на ваш познат и да се разсеете. 

Везни

Тази събота е добре да се погрижите за здравето си. Започнете деня със здравословна закуска, а може и да си направите разтоварващ ден. 

Скорпион

Тази събота ще ви поднесе приятна изненада. Може да намерите нещо, което отдавна сте загубили или да ви се обади приятел, когото не сте виждали от години. 

Стрелец

Тази събота не се колебайте да бъдете различни. Важното е да се чувствате добре, а не да отговаряте на нечии очаквания. 

Козирог

Тази събота се опитайте  да прецените трезво внимателни кои от задачите са с приоритет. Не винаги това, което ни е приятно за правене е важно. 

Водолей

Тази събота не се срамувайте да приемате чуждо мнение. Истината е, че те ще ви бъдат от полза. Човек се учи цял живот и в това няма нищо странно. 

Риби

Тази събота забравете за момент своите проблеми и помогнете на свой приятел. Няма да ви е лесно да се отърсите от собствените си мисли за себе си, но наистина си струва да го направите за него/нея.


Анкета

Доволни ли сте от изборите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14