Шоу

Мъжът на Мария се върна при бившата си жена

  28.03.2023 13:48  
Мъжът на Мария се върна при бившата си жена

Мъжът на попфолк певицата Мария се е върнал при бившата си жена си Вая, пише "България Днес". Мирослав Соколов остава под домашен арест, който той ще обжалва следващата седмица пред Софийския градски съд.

Мирослав остави бившата си жена преди две години, в началото на връзката си с Мария. Вая и Мирослав имат две деца.

"Мирослав е перфектният баща, не мога да кажа една лоша дума за него. Грижи се за нас, за мен и децата. Но едва ли това е любов между Мария и мъжа ми, не знам точно какви са им отношенията и не знам докъде ще стигнат." Това сподели красивата Вая само и единствено пред вестника.

Докато Мирослав живеел с Мария, двете им деца са обгрижвани от Вая, като от време на време се виждали и с дъщерята на певицата - Марая. Тримата се забавлявали чудесно и били в отлични отношения.

Според Вая връзката между Мария и Мирослав не била любов, а по-скоро увлечение, което нямало как да се обясни с думи.

"Живея затворено, само децата ми са важни в момента. Не искам да коментирам поведението на Мирослав. Любовта им ми дойде като гръм от ясно небе. Но пък той никога не ни изостави", категорична е Вая.

Мъжът на Мария се върна при бившата си жена - 2

На нея нито веднъж не ѝ е минавала мисълта за отмъщение.

"В крайна сметка певицата е известна и може би мъжкото му его го заслепи. Но винаги идва Видовден. Накрая ще разбере кой всъщност истински го обича", сподели пред "България днес" Вая.

Нещата май отиват точно в тази посока, след като любовта между фолкпевицата и Мирослав завърши в съда след обвинения в побой. Мария подава сигнал срещу половинката си в Четвърто районно управление за нанесен побой. Ченгетата пристигат на секундата, тъй като домашното насилие се разиграва в апартамента на Мара в столичния кв. "Лозенец", който е близо до управлението.

Според близки до Мария побоят е станал на 21 март в апартамента им в София след спор, който бил провокиран от силната ревност на Мирослав Соколов. Той си изпуснал нервите и посегнал на изпълнителката. Мария подала сигнал в полицията, а след това си извадила медицинско.

Пред униформените, пристигнали на сигнала от певицата, тя разказала, че и друг път ревнивият ѝ съпруг ѝ е посягал.

Мирослав бе задържан за срок до 72 часа и вече е освободен под домашен арест. Мария иска обезщетение за причинени неимуществени вреди.

Соколов не е осъждан и няма криминални регистрации. Той също има две деца и бивша съпруга на име Вая. Пред "България Днес" ексжената на бизнесмена твърди, че той никога не ѝ е посягал, но че е чувала, че е правил така с Мария от свои приятелки, засичали влюбените в различни заведения.


Анкета

Доволни ли сте от изборите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14