Свят

Съдебното изслушване на Доналд Тръмп е насрочено за 4-ти април

  31.03.2023 21:23  
Съдебното изслушване на Доналд Тръмп е насрочено за 4-ти април

Съдебното изслушване на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп е насрочено за вторник, 4-ти април, съобщи телевизия CBS.

Вчера се разбра, че голямото жури на щата Ню Йорк е повдигнало обвинение срещу Тръмп за скандала с плащането на "подкуп" през 2016 г. Твърди се, че бившият президент е дал на Майкъл Коен 130 000 долара за плащане на порнозвездата Сторми Даниълс, за да запази мълчание за предполагаем сексуален контакт, който тя твърди, че е имала с Тръмп през 2006 г.

Повдигат обвинение на Доналд Тръмп

След като новината стана публична, Тръмп заяви, че "радикалните леви демократи са участвали в лов на вещици, за да унищожат движението "Да направим Америка отново велика".

Бившият президент Доналд Тръмп няма да бъде закопчан с белезници следващия вторник, когато ще трябва да яви на съдебното изслушване, съобщи CNN, цитирайки свой източник, запознат с въпроса. Според информацията бившият президент няма да бъде окован с белезници, защото се очаква да бъде заобиколен от въоръжени агенти за защита.

Освен това е известно също така, че Тайните служби ще използват стандартните протоколи. Последното означава, че те ще проверят магнитометрите в съдебната зала и ще наложат изисквания за дистанция, така че никой да не се доближава до Тръмп.


Анкета

Доволни ли сте от изборите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14