Свят

Пияната рускиня Анастасия скандира в 9-часов полет срещу Путин

  24.04.2023 17:07  
Пияната рускиня Анастасия скандира в 9-часов полет срещу Путин

Солидно подпийнала 28-годишна рускиня скандира против президента Владимир Путин за водената от него война в Украйна. Демонстрацията станала по време на полет от тайландската столица Банкок до Москва. Веднага след кацането младата гена била задържана от полицията, предаде телеграм каналът Baza.

„Пиянско изпълнение на пътник по време на полет на „Аерофлот“ от Банкок до Москва. Жената превръща обикновения и скучен полет в многочасов солов концерт за пътниците“, коментират от канала.

Според очевидци почти през целия полет 28-годишната Анастасия Степанян крещяла антивоенни лозунги и се обръщала с обидни квалификации към стюардесите. Освен това тя успяла да се скара с няколко пътници и да ги подкани да излязат, за да се разберат „по мъжки“ след пристигането в руската столица.

Наложило се е стюардесите да вържат ръцете и краката на жената, а след пристигането я предали на полицията.

Пътниците на полета Банкок-Москва разказват още, че Анастасия се е качила на самолета почти трезва и без видими признаци на агресия. Веднага след излитането жената започнала да пие уиски, купено в безмитната зона, да се разхожда по коридора между седалките и да търси съмишленици.

Един от очевидците споделя, че час след началото на полета Степанян изпила няколко хапчета и започнала да изпада в истерия. През останалите 9 часа тя крещяла, смеела се, плачела и плюела по всички, които се опитвали да спорят с нея.


Анкета

Одобрявате ли Мария Габриел за премиер?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14