Шоу

Хороскоп за днес - 6 май

  06.05.2023 08:17  
Хороскоп за днес - 6 май
  google

Овен

Чудесен ден. Дали, защото е празник, но наистина всичко ще изглежда по-хубаво, по-празнично, по-сияйно. Ще намерите правилния начин да кажете каквото е необходимо и да подредите света си.

Телец

Днес ще се наложи да обърнете повече внимание на личните взаимоотношения. Може да поставите начало на значими бъдещи контакти. Споровете и конфликтите не са изключени, но при достатъчно доза търпение нещата може да се развият гладко.

Близнаци

Акцентът ще е върху имуществените въпроси, допълнителната заработка на средства, натрупването на сили, знания, умения. Внимавайте, не са изключени загуби, харчете разумно.

Рак

Ще имате нужда от повече свободно време, личните ангажименти трябва да имат приоритетно място. Любовните връзки разцъфтяват. Днес ще имате забележително присъствие, където и да отидете. Намерете време и за малко култура.

Лъв

Чувствата ви днес ще са толкова силни, че ще стряскате околните. Опитайте да се контролирате по-добре, иначе нещата ще станат неуправляеми.

Дева

Склонни сте да клюкарствате днес ей така, за да се почувствате като част от една група. Внимавайте, може да ви въвлекат в непочтени отношения.

Везни

Дайте си сметка, че парите, с които разполагате, са резултат на собственото ви отношение към света. Важното е да сте последователни, дори когато се променяте.

Скорпион

Желанието ви да отхвърлите всичко старо е напълно обосновано, но изчакайте понеделник и тогава започвайте с новите неща. Подходящ ден за приключване и разчистване. Днес сте особено раними, затова се опитайте да не давате ухо на приказките около вас.

Стрелец

Не се ядосвайте на нерешителността на хората около вас, отдайте го пролетната умора и няма да сбъркате. Днешният ден не е много подходящ за активни действия, по-добре приключете с онова, което вече сте започнали, а новите дейности оставете за следващата седмица.

Козирог

Един ден за приятни занимания, насладете се на красивата страна на живота. Възможно е да имате някои парични проблеми, но това не бива да ви тревожи, подобни проблеми никога нямат край, но не забравяйте да проверите дали всичко е наред с данъчните ви задължения и сметките за битови нужди.

Водолей

Не е лек този ден за вас, имате да уреждате куп неща, но не е днес денят. Най-добре изчакайте понеделник и без друго нещата едва ли ще се уредят днес, но не пропускайте да напомните за исканията си.

Риби

Вниманието ви ще е заето с придобиването на нови видове информация. Контактите ви ще се увеличат, дори може да ви попречат на нещата, които сте планирали. Обучението ще е много успешно през днешния ден, ако ви остане време за това.


Анкета

Следват ли се заветите на Ботев и Левски за единство и независимост и днес?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14