Шоу

33-годишна украинка е жената с най-големите скули в света (СНИМКИ)

  10.05.2023 14:04  
33-годишна украинка е жената с най-големите скули в света (СНИМКИ)

Анастасия Покрешчук от Украйна твърди, че е жената с най-големите скули в света. Тя с удоволствие споделя как е преминала всяка процедура, а последното слагане на филъри дори показа в доста смущаващо видео за последователите си в ТикТок.

33-годишната Анастасия е твърдо решена да направи така, че никоя друга жена по света да не може да задмине големината на скулите ѝ, пише actualno.com. След последното поставяне на филъри в лицето, Покрешчук дори засне клип как се разхожда в голям магазин, предизвиквайки смутени погледи на случайните минувачи.

Всичко за Анастасия започва, когато тя е на 26 години. Тогава украинката започва да се подлага на различни пластични операции по лицето и тялото си. Освен значителните промени в скулите, Покрешчук е сменила изцяло зъбите си, сложила си е импланти в гърдите и множество инжекции с ботокс в челото.

Тъжната истина е, че повечето хора, които си позволяват да коментират нейните снимки в социалните ѝ мрежи, са с негативни оценки, но самата Анастасия много харесва как изглежда. "След като си сложих инжекциите и видях как са се отразили на скулите ми - тогава се влюбих в тях. Разбирам, че изглеждат странно за повечето хора, но не ми пука.", споделя Покрешчук, цитирана от Marca.

 


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14