Шоу

Хороскоп за днес – 11 май

  11.05.2023 09:04  
Хороскоп за днес – 11 май
  google

Овен

Самочувствие и желание за действие няма да ви липсват и може би тъкмо заради това ще ви възложат куп задачи. Търпението ви ще е завидно, но ще имате нужда от един по-нестандартен поглед за това, което трябва да свършите. Бъдете по-възприемчиви към новите идеи.

Телец

Днес ще имате нужда от повече свобода на действие. Няма да е трудно да направите впечатление, трябва ви малко по-голяма доза самоувереност. Сега е моментът да разпространите идеите си, ще сте особено красноречиви.

Близнаци

Малко напрегнат е днешният ден, твърде вероятно е всичко да ви дразни. Опитайте се да намерите вътрешната си равновесна точка и може би нещата ще потръгнат по-добре.

Рак

Добре е да се вслушвате по-внимателно в онова, което ви казват околните. Днешният ден е за сътрудничество, така че се опитайте да сте по-търпими към грешките на другите.

Лъв

Много ангажиран ден ви очаква. Ако сте добре организирани ще успеете да преизпълните задачите си и дори ще питате за още. Не се преуморявайте, здравето ви не е съвсем желязно.

Дева

Ще се чувствате енергични и бодри, макар че няма да сте настроени на работна вълна. Е, разбира се, чувството ви за отговорност ще надделее, но желанието ви да се откъснете от рутината няма да ви напусне.

Везни

Днес лесно могат да ви развалят настроението. Дали заради дългите дъждове, но лесно изпадате в меланхолия. Мислете повече как да запазите вътрешното си равновесие и не се поддавайте на провокации от страна на колегите.

Скорпион

Ще имате доста ангажименти. Не се разпилявайте между множество неща, степенувайте задачите. Желанието ви да помогнете на всички е похвално, но трябва да намерите време и за собствените си задължения.

Стрелец

Днес ще сте доста по-реалистични и може би по-търпеливи. Стремежът ще е да се увеличи и съхрани богатството. Преценете наличните средства и пристъпете към изпълнение на задачите, днес ще ви е по-лесно да го сторите без много емоции.

Козирог

Добре е да не взимате прибързани решения, може би не разсъждавате във вярната посока. На днешния ден е твърде възможно да се заблудите. Отделете време да анализирате чувствата и постъпките си спрямо другите.

Водолей

Малко труден ден. Наяве може да излязат скрити чувства и нечие недоброжелателно отношение. Колкото и да ви мъчно, трябва да се примирите с факта, че не всички хора могат да ви бъдат приятели. Днес не се доверявайте никому.

Риби

Не бързайте много да не се срамувате после от последствията. Бъдете по-сдържани в изказванията си и не избързвайте в преценките си за нещата. Сравнително добре се развиват търговските дейности, макар и не с желания резултат.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14