Шоу

Бионсе даде начало на световното си турне

  11.05.2023 16:49  
Бионсе даде начало на световното си турне

Бионсе даде начало на световното си турне Renaissance с тричасов концерт в Стокхолм, където се стекоха десетки хиляди фенове на певицата.

През лятото на 2022 г. Бионсе издаде албума Renaissance, който веднага стана номер едно в класацията на "Билборд". Неговият успех направи Бионсе най-награждавания с "Грами" артист в историята. Тя спечели четири отличия, сред които статуетка за най-добър денс/електронен албум и най-добра R&B песен за Cuff It.

В началото на 2023 г. Бионсе обяви, че ще направи турне. Последното беше преди седем години и новината предизвика голям интерес. Порталът за билети ticketmaster се срина и се наложи пропуските да бъдат пускани на части.

Бионсе даде начало на турнето с концерт в шведската столица Стокхолм. Тя се появи на сцена с няколко платформи и два големи екрана. Освен много танцьори този път изпълнителката беше заложила и на много дигитални елементи в шоуто си.

Певицата изпълни над 30 песни, сред които хитовете Run the World (Girls) и Crazy In Love, както и песни от новия й албум. Част от почитателите на Бионсе коментираха, че тя за пореден път защитава статуса си на суперзвезда. Други бяха разтревожени за здравето й, тъй като са свикнали тя да предлага атрактивно танцувално шоу, а този път беше по-обрана в движенията си.

В рамките на турнето Бионсе ще пее в повече от 40 града, сред които Лондон, Париж, Барселона, Торонто. То ще приключи на 27 септември с концерт в Ню Орлиънс.

 


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14