Шоу

Шакира се забавлява с Луис Хамилтън в Маями (СНИМКИ)

  12.05.2023 16:02  
Шакира се забавлява с Луис Хамилтън в Маями (СНИМКИ)
  google

Шакира е била забелязана на вечеря с Луис Хамилтън в Маями.

В интернет пространството се появи видео, на което се вижда как певицата и автомобилният състезател са в популярен ресторант в Маями. Шакира върви из ресторанта и се забелязва как приближава масата на Хамилтън. Там се вижда и друг мъж, който се обръща, когато изпълнителката приближава. Луис се усмихва, докато двамата с Шакира се поздравяват. Той изглеждал щастлив, че вижда певицата, коментират от "The Sun".

След като бяха забелязани в ресторанта, Шакира и Луис са били видени да се наслаждават на разходка с лодка. Двамата отново били в компанията на приятели.

От папарашки снимки се вижда, че изпълнителката е носила лилаво горнище на бански и лилави къси гащи. Автомобилният състезател пък е бил с бяла шапка с козирка, слънчеви очила, черен потник и карирани шорти.

На върха на яхтата се вижда надуваем крокодил.

Някои фенове посочват, че според тях може да има нещо романтично между русокосата красавица и Хамилтън. Но от "The Sun" споделят, че звездите са само приятели.

Скоро Шакира бе забелязана и в компанията на Том Круз, припомня teenproble.net.

Певицата имаше 11-годишна връзка с Жерар Пике, но двамата се разделиха през лятото на 2022 г. Те имат двама сина - Милан на 10 г. и Саша на 8 г.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14