Шоу

Дъщерята на Пол Уокър ще участва в Бързи и яростни

  13.05.2023 16:01  
Дъщерята на Пол Уокър ще участва в Бързи и яростни

Единственото дете на Пол Уокър - дъщеря му Медоу Рейн Уокър, поема по стъпките на покойния си баща, като се появява в последната част на "Бързи и яростни". Това ще е първата ѝ роля в поредицата и по този повод самата тя сподели в четвъртък предварителен кадър от участието си в предстоящия "Fast X", пише dir.bg.

Дъщерята на покойния актьор е едва на 1 година, когато излиза първият филм от високоскоростната поредица, като самата тя споделя, че е израснала на снимачната площадка, наблюдавайки как баща ѝ, Джордана Брустър, Мишел Родригес, Лудакрис, Вин Дизел играят пред камерата.

През годините след смъртта на артиста и до ден днешен Медоу поддържа много близки отношения със семейството на Дизел. Всъщност той дори я отведе до олтара на сватбата ѝ с Луис Торнтън-Алън през 2021-а. А две години преди тя да потвърди участието си във "Fast X", той се намекна, че е възможно да я видим на екрана. Пред E! News по онова време думите му бяха: "Не е изключено".

Медоу пък заяви, че благодарение на баща си, е имала възможността да е сред тези хора, които да я гледат как расте. Уокър е щастлива, че по този начин може да почете наследството на баща си и благодари на режисьорът Луис Летериер, който я е поканил да участва в продукцията, пише TMZ.

Той ще седне на режисьорския стол и на последния филм от поредицата - "Бързи и яростни 11", така че ще бъде интересно да видим дали Медоу ще получи още едно финално участие.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14