Новини

Вътрешният министър се разграничи от ръководството на полицията в Пловдив заради акцията в местна дискотека

  13.05.2023 17:27  
Вътрешният министър се разграничи от ръководството на полицията в Пловдив заради акцията в местна дискотека

Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев се разграничи от ръководството на полицията в Пловдив заради акцията в местна дискотека на Гергьовден, когато гости на заведението са събличани голи за обиск.

При посещение в Пловдив днес министърът подчерта, че полицейската акция, насочена срещу разпространението на дрога, не е била съгласувана с него

"Такъв тип акция трябваше да бъде съгласувана с мен. Не ми беше докладвана на тази акция незабавно след нейното извършване, трето - водят се проверки, които назначих веднага. Имах повод в София да събера собствениците на подобни заведения с Главна дирекция Национална полиция, дадох ясни указания как да се правят проверките и се направиха много проверки без никакви проблеми. Тази акция е малко по-различна, е разбера каква е причината. В зависимост от резултатите от проверките, ще взема мерки и то много бързо."

Вчера протестиращи ресторантьори в Пловдив поискаха оставки по върховете на МВР и конкретно - на директора на пловдивската дирекция Васил Костадинов.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14