Шоу

Джони Деп сключи най-скъпата сделка за реклама на мъжки парфюм в историята

  14.05.2023 10:39  
Джони Деп сключи най-скъпата сделка за реклама на мъжки парфюм в историята

Актьорът от "Карибски пирати" подписа най-голямата сделка за мъжки парфюми на всички времена, съобщават БТА и ДПА, цитирайки "Варайъти".

Според източник на медията компанията "Диор" е сключила сделка с Деп за три години на стойност 20 млн. долара.

До този момент нито "Диор", нито Джони Деп не са коментирали информацията.

Актьорът вече беше лице на парфюма "Dior Sauvage". Според Бернар Арно, главен изпълнителен директор на концерна за луксозни стоки LVMH, който е собственик на марката "Диор", образът на Деп е една от основните причини за впечатляващия успех на "Dior Sauvage"

По време на съдебните дела между Джони Деп и бившата му съпруга - актрисата Амбър Хърд, компаниите "Дисни" и "Уорнър Брос" прекратиха сътрудничеството си с актьора. От LVMH обаче застанаха на страната на Джони Деп. Рекламите на популярния мъжки парфюм продължаваха да се излъчват по време на съдебните процеси.

Джони Деп успя да осъди бившата си съпруга за клевета заради публикация във "Вашингтон Пост", в която Амбър Хърд описа себе си като "известно лице, жертва на домашно насилие". В иска, заведен от Деп, се споменава, че обвиненията на Хърд в домашно насилие са стрували на актьора десетки милиони долари заради пропуснати възможности за работа.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14