Шоу

Благой Георгиев спечели Сървайвър

  17.05.2023 12:37  
Благой Георгиев спечели Сървайвър
  bTV

Благо Джизъса се превърна в големия победител в седмия сезон на „Сървайвър“ след като категорично обра вота на журито, съставено от изгонени участници, предаде 24 часа. Много от тях бяха отстранени в битки лично от футболиста, но въпреки това с радост дадоха гласа си за него. От 13 оценители, 8 го посочиха за №1. Повечето бяха впечатлени от силната воля на Благо, който издържа седмици наред на самотния Остров на отшелника и отбеляза осем победи в дуели за оцеляване.

„През цялата игра мислех за децата ми. Исках да бъда пример за тях“, развълнуван обясни многодетният баща. Освен титлата „Последният оцелял“, той отнесе и чек за 150 000 лева.

Пръв за Благо гласува ММА боецът Георги. „Той е най-достойният, не предаде никого“, заяви спортистът, който преди предаването беше скаран с Джизъса, но в Доминикана двамата отново се сдушиха. С подобни аргументи зад Благо застанаха и членовете на бившата му коалиция - атлетът Иван, фолкпевицата Татяна и гемологът Светльо. Към вота им се присъединиха инфлуенсърката Мария и дизайнерът Едис, плюс двама от най-големите опоненти на футболиста в „Сървайвър“ - влогърът Чефо и актрисата Снежана. „Благой, ти безспорно притежаваш всички качества на победител и категорично ги показа на Острова на отшелника“, обясни възпитаничката на НАТФИЗ, която в началото на играта нарече приятелския кръг около Джизъса „чалга коалиция“.

Втора при гласуването остана студентката Ермина, а трети - финансовият представител Дани. Въпреки че се бориха с всички сили и показаха изключителни физически качества, те не успяха да предизвикат достатъчно симпатии в журито.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14