Новини

Пони отхапа пръста на бременна жена в зоопарка в Стара Загора

  18.05.2023 21:31  
Пони отхапа пръста на бременна жена в зоопарка в Стара Загора
  bTV

Бременна жена е с тежка травма на ръката след посещение на зоопарк. В момента лекарите се борят с опасна инфекция след ухапване на пони. Жената е в шок. Трагедията се разиграва пред очите на десетки очевидци.

Семейство Челебийски от Пловдив изживяват истински кошмар при посещение на зоопарка в Стара Загора. Пред очите на две годишното ѝ дете бременната Ани Челебийска губи пръста си в захапката на агресивно пони.

„Посегнах към него. Аз дори и ръката не съм си подавала. То, ако беше цялата ръка, предполагам, щеше да ми откъсне цялата ръка. Изведнъж ме захапа. Не съм очаквала такова нещо“, разказва пред bTV потърпевшата Ани Челебийска.

Снимка: bTV

Съпругът ѝ наблюдавал безпомощно случващото се.

„Захапа ѝ цялата ръка и я повлече навътре. Тя започна да пищи. Детето също“, добави Благовест Челебийски.

Пострадалата отива до близката болница пеша и там разбира, че това не е първият подобен случай: Два-три дена преди моя случай е имало детенце със счупена ръка. Имало е жена с отхапано месо тука, от същото пони.“

Според пострадалата никой не е сигнализирал зоопарка за проблемното пони.

От община Стара Загора отговориха: „При преглед на записите от системата за видеонаблюдение е видно, че пострадалата, заедно с придружители, преминава покрай две указателни табели, съдържащи забрана за хранене и досег до животните. Ръководството на Община Стара Загора изразява съжаление към пострадалата и използва случая да апелира посетителите да бъдат отговорни към себе си и животните.“

Потърпевшата обаче твърди, че мястото не е било обезопасено адекватно.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14