Шоу

Топ коафьорът и колорист Mounir организира мастър клас в Пловдив

  19.05.2023 10:24  
Топ коафьорът и колорист Mounir организира мастър клас в Пловдив

Световната звезда във фризьорството Mounir организира мастър клас в Пловдив. Това съобщи самия той в Инстаграм профила си, видя СКАНДАЛ. Това лято той организира мастър клас и в САЩ.

Mounir е коафьор, роден в Бейрут, който става известен именно благодарение на клиповете, в които показва как за отрицателно време могат да се постигнат невероятни прически. Напълно в крак с актуалните тенденции, а понякога сам задаващ такива, той умело използва различни техники на колористика, за да създава идеално балансирани омбре ефекти, прекрасен балеаж, както и екстравагантни сватбени прически.

Салонът му в родния Бейрут се радва на над 4 млн. фена и рейтинг 4.9 във Фейсбук. Всеизвестно е, че цените там не са никак ниски, но пък крайният резултат си струва. Mounir продължава да е истинска сензация в социалните мрежи, където е сред най-активните фризьори, публикуващи клипчета от работата си. Видеофилмите, на които се разкрива неподправеният артистизъм на трансформациите, се радват на милиони гледания, а коафьорът демонстрира своите произведения на изкуството с един откровен маниер, без излишни преструвки и трикове.

Mounir провежда множество международни обучителни курсове, на които посвещава в занаята колористи и фризьори от цял свят.

Същевременно ливанецът създава франчайз в цял свят.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14