Шоу

Майката на Евгени за Валерия: Много я харесвам

  21.05.2023 12:05  
Майката на Евгени за Валерия: Много я харесвам

След края на романтичното риалити „Ергенът“ сцени от финала на предаването се превърнаха в най-обсъжданите теми в социалните мрежи. Основният герой обаче не е нито Ергена, нито победителката Валерия, а най-известната свекърва в България - майката на Евгени.

„Щастливи сме, гушкахме се и с двамата. Имахме възможност да си поговорим повече. Тогава я видях за първи път, имахме само 10 минути, не знаех нищо за нея, бях стресирана. Страхотна е, много я харесвам“, каза Светла Генчева, майка на Евгени пред БТВ.

Днес рожден ден празнува бащата на Евгени - Танко Генчев. Той също каза, че има топли чувства към избраницата на сина си Валерия.
„Много е нежна, мила, позитивна и както казах още по време на шоуто би била прекрасна майка на моите бъдещи внуци“, каза Танко Генчев.

А след вчерашния епизод, в който майката на Евгени и Валерия влязоха в противоборство относно това дали детето трябва да носи нейното име, Светла вече е на друго мнение.  

„Вече не е задължително да е Светла, важното е да е само „С“, това беше просто шега“, каза тя.

Танко и Светла Генчеви пожелаха на двамата да се разбират и да се обичат.

„Ако имат нужда от помощ винаги ще бъдем зад тях, ще ги подкрепяме, ще помагаме и ще им се радваме много. Определено сме много щастливи“, казаха те.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14