Новини

Слави Трифонов за кабинета на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ: Слънцето ги озари и те вече мислят по друг начин

  22.05.2023 18:59  
Слави Трифонов за кабинета на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ: Слънцето ги озари и те вече мислят по друг начин
  google

„Има една емблематична реплика от филм, посветен на свободата на словото. Когато политиците атакуват свободата на словото, един редактор казва: “Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните”. Та и аз, и моите колеги, сме така. Като казвам “моите колеги”, имам предвид “Има такъв народ”. Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните“, коментира в социалните мрежи лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Вчера той обяви, че ИТН оттегля подкрепата си за издигнатата от ГЕРБ-СДС Мария Габриел, с мотива, че не са водени разговори за състав на експертен кабинет.

Днес Габриел и Николай Денков обявиха, че е постигнато съгласие за кабинет с втория мандат. Хоризонтът му ще бъде 18 месеца, а премиерът ще е ротационен – ще се сменя на 9 месеца.
 
Продължаваме промяната” беше изградена върху тезата анти-ГЕРБ. Даже те, в лицето на Кирил Петков, арестуваха Бойко Борисов“, посочи Трифонов.

„Друг цитат на Кирил Петков: “30 години затвор не му мърдат и той го знае. Борисов знае, че излезе ли от властта за постоянно, ще отиде зад решетките”. Явно сега Кирил Петков и Асен Василев ще пазят Бойко Борисов да не влезе зад решетките. Явно такава им е договорката“, коментира той.

„Ще ви цитирам какво казва и Асен Василев на трети май тази година: “Опази Господ Бойко Борисов да ми е приятел!”. Асене, Асене, Асенеее...не те опази Господ, Бойко Борисов не само ще ти е приятел, ами ще ти е и началник“, казва още Трифонов.

„Сега скъпи приятели, които четете тези редове, кажете ми вие от коя страна сте? Аз съм отвратен. А вие?“, завършва лидерът на „Има такъв народ“.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14