Шоу

Хороскоп за днес – 23 май

  23.05.2023 08:22  
Хороскоп за днес – 23 май
  google

Овен

Сутринта е по-активна и напрегната, но следобед ще усетите промяна в настроението. Ще имате нужда от по-добра храна и познати неща. Хубав момент за покупки.

Телец

Този ден се очертава много по-спокоен от вчерашния, особено след като преполови. Свършете сутринта важните неща, използвайте динамиката около вас, а после се наслаждавайте на добре свършената работа.

Близнаци

Прекалено много мислите, обсъждате, но в крайна сметка са важни действията и резултатите. Има достатъчно хора, които биха ви оказали подкрепа, просто не отлагайте.

Рак

Не мислете твърде много, защото ще пропуснете шансовете си. Денят е напрегнат, опитайте да не се включвате в провокациите на околните. Запазете спокойствие, доколкото е възможно.

Лъв

Нуждата ви да контролирате нещата и хората ще е по-силна от тази да ги обичате, а това може да доведе до някои разногласия. Просто си дайте време и не изисквайте твърде много от другите. Бъдете търпеливи.

Дева

Склонни сте дори да изманипулирате ситуациите в името на това да постигнете целта си. Опитайте да чуете себе си, а не да следвате готови модели и тактики. Вашата ситуация е лична и решенията ви също трябва да са лично ваши.

Везни

Днес ще имате желание да разчистите всички последствия от празника и да въведете ежедневния ред на нещата. Едва ли е най-удачно точно днес да се захващате с такива работи, отпуснете се, имате нужда от почивка и разходки на чист въздух.

Скорпион

Ще подхождате по-емоционално от обикновено, а това едва ли ще ви заведе на правилното място. Използвайте вътрешната си енергия, за да изчистите ненужното и да трансформирате гнетящите ви чувства.

Стрелец

Ще се чувствате силни и вдъхновени, но потърсете по-дипломатичен начин на изразяване. Склонни сте да провокирате околните.

Козирог

Да приемете другите каквито са, не винаги е лесно, но успеете ли да го направите, ще усетите огромно облекчение. Ден да поработите с чувствата си, дори да си поплачете и още по-добре - да се посмеете.

Водолей

Забързан и ангажиран ден. Мерете си приказките, овладявайте гнева. Може да постигнете добри неща, просто не избързвайте.

Риби

Един ден, в който да преоцените стойностите в живота си - материални и нематериални. Най-важното е да сте честни със себе си и още по-важно- да си дадете сметка какво ви носи радост, това е най-стойностното за вас.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14