Анализи

Бойко Борисов: Това не е коалиция, а отговорност

  23.05.2023 16:36  
Бойко Борисов: Това не е коалиция, а отговорност

"Наричам го отговорно поведение на диаметрално противополжни партии със 100% еднакви програми. Да преодолеем хаоса и кризата, бе хора. Не е коалиция, защото ако беше аз и Кирил Петков щяхме да сме премиери. Не се нарича коалиция, а отговорност“, подчерта Борисов пред журналисти в Пловдив. Той участва във финала за ветерани по футбол с Витоша (Бистрица) срещу Ботев (Пд). Тимът на бившия премиер победи и стана шампион.

Две години хаос, престъпност, миграция, обедняване, без План за възстановяване и устойчивост. Поздравявам лидерите на ПП и ДБ. Съветвам ги да не четат и да не гледат сайтове преди да се състави кабинет. Поздравявам всички, които искат да извадят държавата от този тотален хаос, до който ни доведе знаете кой, каза още лидерът на ГЕРБ, цитиран от novini.bg.

"Партията е възбудена, техните хора са възбудени. Но, когато им обясниш колко лошо е всичко останало - ще разберат. Тези, които не одобряват, има още 240 партии - точка", обясни той.

„Знаете ли, че на 10 юни ще свършат парите за заплатите, няма да има пари за заплати. Какво ще стане след 9 месеца – ще цъфнат налъмите“, отговори троснато на журналистически въпрос той. „Ние юни месец нямаме държава. Затова молих Кирил и Асен да не четат сайтове и да не гледат телевизии. Като се случат 3 - 4 хубави неща, чак тогава да отидем на избори. И пак да се мразим, ние няма да се заобичаме“, продължи лидерът на ГЕРБ.

Въпрос за местните избори също го разгневи: "Говорихме кой да сложим за кмет на Луната", каза Борисов.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14