Шоу

Шер стана на 77 г: Чувам тези цифри, но не ги разбирам (СНИМКИ)

  24.05.2023 14:30  
Шер стана на 77 г: Чувам тези цифри, но не ги разбирам (СНИМКИ)

Поп кралицата Шер отпразнува рождения си ден на 20 май и отправи въпрос към последователите си в Twitter, който гласеше: "Добре, ще ми каже ли някой, моля, кога ще се почувствам СТАРА?"

Носителката на "Грами" продължи: "Това е нелепо. Продължавам да чувам тези цифри, но честно казано, не мога да ги разбера. Каква е причината за тях? Имам дислексия и числата са трудни за мен. Благодаря ви, че сте тук, знам, че беше трудно. Трябва да отида да тренирам. Twitter е по-труден за мен от TweetBot.", цитира я dir.bg.

Изпълнителката на един куп неостаряващи като самата нея хитове, сред които "Believe", рядко е засягала темата за годините в интервюта. Преди три години за "The Guardian" сподели, че старостта не е ѝ е любима: "Мразя я. Не, не ми харесва. Всяка жена, която е честна, ще каже, че не е забавно да остаряваш", отсече през 2020-а.

Освен неизбежната старост, за Шер вече и нощните забавления се виждат малко по-сложни: "Като по-млада имах по две представления на вечер и след това излизах да танцувам цяла нощ. Сега като че ли трябва да си почивам."

Последната ѝ изява на сцена бе през 2021-а, година след това в интервю за "Allure" се определи като "икона".

"В моето съзнание една икона винаги трябва да е стара. Не мога да приема, че съм възрастна все още", каза тя пред списанието. "Не го приемам на сериозно..."

Шер отпразнува 77-ия си рожден ден месец след раздялата си със значително по-младия Александър "Ей И Ес" Едуардс. Тя и музикалният продуцент за първи път предизвикаха слухове, че са повече от приятели през ноември миналата година, а по-късно често бяха забелязвани заедно на събития, включително и на партито преди наградите "Грами" през февруари, както и на модното ревю на "Versace" за сезон есен/зима 2023-а в Лос Анджелис през март, пише изданието "E!News".

Освен че е всепризната музикална икона, Шер е много добре позната с приключенията си и дръзките решения що се отнася до модата.