Анализи

Борисов след разпита за Барселонагейт: Благодаря на хората, че взимат със съпричастност това, което се случва

  25.05.2023 12:26  
Борисов след разпита за Барселонагейт: Благодаря на хората, че взимат със съпричастност това, което се случва

Приключи разпитът на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Софийската градска прокуратура по делото "Барселонагейт". На излизане от сградата на улица "Черковна" политикът и неговия адвокат Менко Менков. бяха лаконични. 

"Искам само да си благодаря на хората за това, че го взимат със съпричастност това, което се случва. Няма да коментираме нищо, защото нищо различно", посочи Борисов.

 

 

 

"Сега отиваме на другия разпит - във Върховната касационна прокуратура. Обадил съм се на прокурорите, те ни чакат, тъй като призовките бяха за един и същи час. Отиваме в Съдебната палата. Няма нищо притеснително, нека да си свършат коректно работа. Като свидетел е господин Борисов, и въпросите са същите, каквито са били и преди 2 години, когато е разпитван. Няма нищо ново. Няма никакво притеснение. Просто някаква рутинна процедура. А другото е проверка, дори не е досъдебно производство", допълни защитникът му.

От ГЕРБ обясниха, че днес няма да се правят повече коментари по темата.

Преди това обаче депутатите от ПГ на ГЕРБ-СДС напуснаха пленарната зала и дойдоха пред прокуратурата в подкрепа на своя лидер.

 

 

 

 

Видео: Диана Костова, Димитър Ганев/БНР


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14