Икономика

Binance предлага най-богатия безплатен образователен крипто ресурс на български език

  25.05.2023 12:34  
Binance предлага най-богатия безплатен образователен крипто ресурс на български език

Докато светът продължава да възприема трансформиращия потенциал на криптовалутите и блокчейн технологията, ние от Binance, водещата световна борса за криптовалути, полагаме забележителни усилия за насърчаване на по-доброто разбиране на тези революционни концепции в България. Чрез своя многостранен подход имаме за цел да образоваме и овластим хората в страната ни, като им предоставя изчерпателни ресурси, включително специален блог, Binance Academy и ангажиращи седмични уебинари. 

Така полагаме семената на едно по-добро бъдеще, в което високата финансова грамотност и желанието за развитие вървят ръка за ръка.

Най-новите актуализации: Блогът на Binance

В челните редици на образователните ни инициативи е Binance блогът! Той служи като ценен ресурс, за да бъдете в крак с най-новите тенденции, новини и прозрения от крипто индустрията. 

Със специален фокус върху България, блогът обхваща широк спектър от теми, включително най-добрите български крипто инфлуенсъри, най-добрите български крипто стартъпи и крипто групи. Но информацията, посветена на нашата страна не свършва до тук - в блога можете да намерите и наръчник как да купите Биткойн в България, къде можете да платите с Биткойн на българска територия и още много.

Неуморно полагаме усилия да локализираме и набор съдържание, за да гарантираме, че хората в България имат достъп до подходяща информация, която пряко влияе върху техния местен крипто пейзаж.

Блогът на Binance не само насърчава по-задълбочено разбиране на криптовалутите и блокчейна, но също така насърчава критичното мислене и информираните дискусии. Чрез него можете да развиете добра перспектива за възможностите и предизвикателствата, представени от тази трансформираща технология.

Директно от източника: Съветите на CZ

В блога на Binance можете да намерите и съвети от основателя на Binance, CZ, с които да насърчите своята мотивация. Той често споделя съвети по различни теми като препоръчани книги, управление на времето и принципите, до които той е достигнал в живота си до сега. CZ е вдъхновение за младите хора да бъдат отдадени на целите си и да се стремят към изключителна кариера. Той разбира важността на непрекъснатото учене и личностно израстване, което е очевидно в неговите препоръки за книги. 

Като предлага въздействащи четива, той насърчава всеки - от крипто новобранец до напреднал - да разшири знанията си и да получи ценна информация от експерти в различни области. В допълнение, прозренията на CZ за ефективното управление на времето служат като ценен ресурс, ако искате да увеличат максимално производителността и да постигнатe целите си ефективно. 

Принципите на CZ предоставят рамка за успех, като наблягат на принципи като почтеност, постоянство и адаптивност. Чрез тях можете да се справяте с предизвикателствата, да преодолявате пречките и в крайна сметка да развиете изключителна кариера. 

Binance MeetUp в България

Желанието ни да бъдем на крачка от вас не само в дигиталния свят, а и в реалния такъв, ни изпращат на свещената мисия да организираме Binance MeetUp-и, на които да се запознаем на живо и да обменим идеи и знания за развитиено на индустрията. До момента сме посетили София, Пловдив, Варна, Велико Търново, а следващата ни спирка е Русе!

 

 

Образование: Binance Academy

Следващият основополагащ безплатен източник на информация е Binance Academy, обширна онлайн платформа, която служи като център на знания за крипто и блокчейн образование. Binance Academy предоставя на потребителите богато образователно съдържание, вариращо от уводни статии до задълбочени уроци и видео курсове, обхващащи различни аспекти на криптовалутите, блокчейн технологията и по-широката екосистема. Платформата предлага локализирано съдържание на множество езици, включително български, за да отговори на специфичните нужди на различните региони. 

Сред курсовете са:

Какво е биткойн?

Какво е криптовалута?

Как AI ще повлияе на NFT арт екосистемата?

Използвайки Binance Academy, хората в България имат достъп до надеждна и точна информация, която им помага да изградят солидна основа от знания за криптовалутите и блокчейн технологията. Това им дава възможност да вземат информирани решения, да участват активно в крипто пространството и да изследват потенциалните ползи от този нововъзникващ клас цифрови активи.

Интерактивно обучение: Седмични уебинари

Признавайки важността на ангажираността в реално време и интерактивното обучение, Binance е домакин на седмични уебинари, които събират експерти от индустрията и ентусиасти в България. Тези уебинари служат като отворен форум за обсъждане на възникващи тенденции, адресиране на общи проблеми и улесняване на диалога по различни теми, свързани с крипто. Участниците имат възможност да общуват с опитни лектори, да задават въпроси и да получат ценна информация за развиващия се крипто пейзаж.

Седмичните уебинари, организирани от Binance, създават усещане за общност и насърчават връзките между хората, интересуващи се от криптовалути и блокчейн. Като улеснява откритите разговори и предоставя платформа за обмен на знания, Binance насърчава по-задълбочено разбиране на крипто екосистемата, като същевременно насърчава участниците да участват активно в продължаващата трансформация.

Сред темите, които сме обсъждали до момента са:

Ъпгрейдът Шанхай: Следващата стъпка за Етериум с Валентин Михов

Как MiCA ще регулира крипто с Вяра Савова

Висока финансова грамотност в България с Георги Захариев 

Макроикономика и крипто с Божидар Балевски

Бъдещето на Биткойн с Владислав Драмалиев

Към Binance Live България

Ние в Binance сме посветени на изграждането на по-добро разбиране на криптовалутите и блокчейн технологията в България. Чрез всеобхватни образователни ресурси, включително Binance Academy, блога на Binance и седмични уебинари, даваме възможност на всеки за уверено навигиране в крипто пространството.

Използвайки тези ресурси, българите могат да развият солидно разбиране за криптовалутите, блокчейн технологията и потенциалните им приложения. Тези знания позволяват изследване на нови възможности и допринасят за растежа и приемането на криптовалутите в България.

Ние ще продължаваме да разширяваме образователните си инициативи, тъй като те играят ключова роля в преодоляването на празнината в знанията, насърчаването на информираността и овластяването на българите да прегърнат трансформиращата сила на криптовалутите и блокчейн технологията.

Binance предлага най-богатия безплатен образователен крипто ресурс на български език


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14