Спорт

Най-драматичните 90 минути през уикенда с Livestream и Топ Коефициенти от efbet

  26.05.2023 17:09  
Най-драматичните 90 минути през уикенда с Livestream и Топ Коефициенти от efbet

В последно време никой не очакваше да има каквато и да е драма в европейските шампионати. От седмици се знаят шампионите на Англия, Италия, Испания и Франция, а едва ли бяха мнозина, които очакваха в Германия да се стигне до някаква изненада. Байерн Мюнхен обаче продължи срива си след уволнението на Юлиан Нагелсман и 90 минути преди края на шампионата, баварците са в ролята на аутсайдер за спечелването на титлата. 

В Първа Бундеслига се очертават фантастични 90 минути в съботния следобед, тъй като не са ясни шампионът, всички участници в европейските клубни турнири, както и вторият сигурен, изпадащ в долния ешелон. И всичките 10 мача, които ще решат съдбата на крайното класиране в Германия, могат да бъдат проследени чрез "Livestream" услугата на платформата за онлайн спортни залози efbet. 

Кой ще спечели титлата - Борусия (Дортмунд) или Байерн Мюнхен? 

След като допусна обрат у дома в последния кръг, Байерн вече изостава на 2 точки от "жълто-черните", които са със 70 точки. Логично, момчетата на Един Терзич са огромен фаворит да вземат титлата в последния кръг, след като са домакини на Майнц 05. 

efbet дава 1.19* коефициент за домакините на "Сигнал Идуна Парк", които са в серия от 11 поредни победи във всички турнири у дома. Равенството е оценено на 9.20*, а победа на Майнц - 14.00*! Трябва да се отбележи, че гостуващата селекция не се бори за нищо в двубоя, но в същото време има победа, равенство и загуба в последните си 3 гостувания в Дортмунд. 

Байерн е гост на Кьолн, като е в серия от 8 победи на гости на този съперник. Баварците са с коефициент от 1.34* да спечели мача, а победата е задължителна, ако Томас Тухел има дори капка надежда, че няма да изпусне и третия трофей, за който се бореше в последните 2 месеца. 

Ако завършат с равен брой точки, головата разлика ще определи кой ще е шампион (предимството категорично е за Байерн).

Кой ще играе в Шампионска лига - Унион или Фрайбург? 

Съботата е изключително важен ден за два отбора, които никой не очакваше да види толкова високо в класирането - Унион Берлин и Фрайбург. Двата тима са с равен брой точки (59), но столичният клуб е на 4-то място заради по-добрата си голова разлика (4 допуснати попадения по-малко). 

Задачата на Унион в последния кръг изглежда по-лесна, излизайки като фаворит (1.46*) у дома срещу Вердер Бремен, където играе Илия Груев. Фрайбург пък има тежка задача, като е в ролята на аутсайдер (2.85*) в гостуването си на Айнтрахт във Франкфурт. Домакините имат теоретичен шанс да се доберат до място в Европа, така че има и за какво да играят. 

Ако завършат с равен брой точки, головата разлика ще определи кой ще е №4 в класирането (в момента предимството е за Унион). 

Кои отбори ще спечелят в битката за оцеляване? 

Шалке (31 точки) в момента се намира на 17-то място и е в зоната на изпадащите, докато Бохум (32) е на 16-та позиция, която праща отборът, завършил там, на бараж срещу тим от Втора Бундеслига. И двата отбора са с ужасно слаба голова разлика и трябва да разчитат на грешки на отборите пред тях, за да продължат да сенадяват на оцеляване. Застрашени са Щутгарт (32), Аугсбург (34) и, поне на теория, Хофенхайм (35 точки). Ето и кои са мачовете в последния кръг на тези отбори с Топ Коефициентите от efbet: 

• РБ Лайпциг - Шалке 04: 1 - 1.65*; Х - 4.85*; 2 - 4.70* 
• Бохум – Байер Леверкузен: 1 – 3.35*; Х – 4.10*; 2 – 2.10*
• Щутгарт - Хофенхайм: 1 - 1.60*; Х –4.80*; 2 – 5.25* 
• Борусия (М) – Аугсбург: 1 – 2.30*; Х –3.90*; 2 – 3.00*

Всички мачове от Бундеслигата - На Живо в efbet 

Всички мачове от последния кръг, както беше през целия сезон досега, могат да бъдат гледани На Живо в платформата на efbet. Компанията предлага “Livestream” за десетки първенства и турнири на потребителите, които имат мин. 0,01 ст. в игралната си сметка.

Потребителите могат да прехвърлят от мач на мач или да гледат едновременно няколко двубоя в различни табове. По този начин може да се следи цялата интрига в Германия - независимо дали става въпрос за шампионския дуел, или за битката за оцеляване. 

Отговорна игра 

Спортните залози и казино игрите са част от игралната индустрия, към която трябва да се гледа само като на средство за забавление. Хазартът не може и не трябва да бъде използван като източник на допълнителни или основни приходи. 

Не забавяйте, че участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14