Шоу

Хороскоп за днес - 28 май

  28.05.2023 08:46  
Хороскоп за днес - 28 май

Овен

По-спокоен от предишните дни и това може да ви подведе да обещавате повече, да поемате повече задачи и отговорности. Бъдете по-практични и внимавайте по пътищата.

Телец

Приятен, леко забързан, интересен ден. Подходящ за пътувания, подходящ да започнете нещо ново. Финансите може да се окажат критична точка, но с добра организация всичко ще се подреди.

Близнаци

Направете си един прост експеримент, напишете на един лист - Аз съм просто глупак/глупачка. Наблюдавайте своя велик мозък как реагира. Отнемете му за кратко демонстрацията на сила и просто се отпуснете. Нямате нужда от етикети. Вие просто сте!

Рак

Един доста по-балансиран и спокоен ден. Вълненията са по-скоро приятни и свързани със самите вас. Само не бъдете прекалено капризни, приемете нещата каквито са.

Лъв

Искате твърде много и го искате сега. Това като цяло не е лошо, но материалните неща имат нужда от време, за да се случат. А и може би е добре да преразгледате целите си.

Дева

Много е просто да придобиете щастлив израз и прекрасно излъчване, просто мислете позитивно. Това не значи да не виждате реалността, а да виждате решенията във всеки проблем и възможностите, които той ви носи.

Везни

Когато поемате отговорност за нещо, това означава, че сте готови да действате, да го развивате. Отговорността не е нещо пасивно и само на думи, тя е действие. Това е и мотото на днешния ден.

Скорпион

За да се появи в живота ви това, което до момента е липсвало, трябва да направите нещо, което досега не сте правили. Трябва да пожертвате някои от лошите си навици, а тази жертва не винаги е лесна.

Стрелец

Вие сте прекрасни, когато се усмихвате, затова - правете го по-често. Намирайте поводи за усмивки, колекционирайте ги. Това е огромно богатство, което ще доведе и други след себе си.

Козирог

В конфликт можете да влезете по всяко време, но виж намирането на взаимно изгодно решение не е проста работа. Най-напред е нужно да проявите разбиране, пък тогава да мислите.

Водолей

Обърнете внимание на малките неща, независимо колко глобални въпроси ви вълнуват. Дребните камъчета преобръщат колата, така че открийте и подредете онези детайли, които създават дискомфорт.

Риби

Един ден, който може да ви донесе изключителна радост и вдъхновение. Чувствата са храна за душата, така че отглеждайте ги внимателно. Изхвърляйте онези, които ви дърпат надолу, те са като плевели. Почистете от тях градинката на душата си.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14