Шоу

Валерия изложи Евгени

  29.05.2023 11:04  
Валерия изложи Евгени

"Ергенът" приключи, победителката е ясна - Валерия, но изобщо не изглежда най-желания тв ерген да е направил правилния избор в нейно лице, както се надяваше. Потвърждение за това идва с личното видео, което бе разпространено в социалните мрежи от рождения ден на победителката.

Много грозна сцена нямаше как да не направи впечатление на всички и да провокира вълна от негативни коментари по адрес на защитничката на животни.

Когато ѝ поднасяха торта и тя започна да позира за снимки, Евгени се доближи до нея и постави ръката си на кръста ѝ, но това, което чу, го стъписа. Валерия се доближи до него с думите: "Махни се!"

Решил, че не е чул, както трябва, той отново прави същото действие към рожденичката, която го попарва за втори път, а после се доближава до ухото му и прошепва нещо, след което той се отдръпва от нея и казва "оооокей", а физиономията му рязко се помрачава.

Очаквано реакциите на клипчето в мрежата са повече от фрапантни, а негативните писания по адрес на 25-годишната победителка продължават да се множат.

"Много е чист този клип и добре се чува: "нататък махни са". Ужас, ужас". "Що за простотия, коя е тя да се държи така, кой е той, да трябва да търпи това, боже много се изложи Валерия. Аз разбирам, че са ви принудили да спазвате някакви норми след договора, но то като имаш невъзпитан и наистина супер нискоинтелигентен човек като нея, можеш да очакваш апокалиптично развитие….много жалка картинка и за него и за нея. Направо го заби на дъното", гласят малка част от коментарите.

В други пък се казва: "Колко грозно изглежда,тази реакция!", "Голяма простачка е тази Валерия. Как може да говориш по този начин не знам. Евгени заслужи си това унижение."

"Бягай… Генчо… докато е време… Но вероятно има останала част от договора… и той я изпълнява… Ще се опомни… ще гледаме…", "Момче. Много лоши приказки заслужаваш. А всичките пари да даваш за кучета и котки."
"Тази Валерия ми става отврат с това нейно държание ще си остане само с животните да я целуват ужас", "Че и се моли накрая на клипа с ръце на кой се моли на бога на кучетата… ужасна и противна".

"Ужассс, това беше много грозно… No comment."

"Ами като се влюби, какво да прави! Интелигентно момче, но любовта е сляпа!", "Наистина така изглежда, че нещо го кара да се махне. Защо така се държи!?", пише blitz.bg


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14