Шоу

Хороскоп за днес – 31 май

  31.05.2023 09:28  
Хороскоп за днес – 31 май
  google

Овен

Денят е просто чудесен. Чарът и авторитетът, които имате, ще ви отворят не една врата. Постарайте се да задържите впечатлението като запазите добрия тон.

Телец

Май си отива, но подаръците, които е донесъл, остават с вас. Благодарете на себе си, на живота си, на всички онези, които ви помагат. Благодарете на грешките си и на радостите си. С всяка благодарност сърцето ви ще се разширява, а там всички проблеми намират решението си.

Близнаци

Основният проблем може да се окаже концентрацията. Толкова много интересни неща има около вас, толкова неща дърпат вниманието ви, че ще се наложи да вземете мерки и да се фокусирате. Направете си план, отделяйте някакво време на всяко нещо, но само и единствено на него, без фейсбук, без интернет и телефони, само вие и задачата ви.

Рак

Последният майски ден може да ви донесе някои дребни неразположения. Каквото и да се случва, не се критикувайте, просто приемете нещата. Не осъждайте себе си, преценявайте ситуациите. И не забравяйте - всичко е поправимо.

Лъв

Денят е многообещаващ, много майски и много шарен. Не прекалявайте с удоволствията, ще се преситите. Отпивайте живота бавно, на малки глътки и с наслаждение.

Дева

Не подхранвайте илюзиите си с празни очаквания и надежди. Разбира се, че е прекрасно всичко да става лесно, но тогава какво ще ви стимулира да вървите напред. Колкото и да е неприятно, именно предизвикателствата карат човек да израства.

Везни

Прекрасен ден за всякакви нови и необикновени неща. Общуването ще тече лесно, приятно и ще донесе много възможности. Ден, в който може да започнете доста важни неща.

Скорпион

Един ден за резултати. От вас се очаква много, но готови ли сте да го дадете? Склонни ли сте да споделите себе си или целите нещо друго? Резултатите са водещи днес.

Стрелец

Изпратете май с усмивка и нови стартове. Толкова прекрасни неща можете да направите, действайте, не отлагайте, извиненията не вършат работа. Бъдете смели!

Козирог

Ако смятате, че някой ви оказва натиск и ви принуждава за каквото и да било, запитайте се - самите вие за какво и как се потискате. Нали знаете, че всеки човек в живота ни е наше огледало. Огледайте се добре.

Водолей

Денят е благоприятен за цялостната ви реализация, както и за контакти, чрез които ще се стабилизирате в професионален план. Приятна изненада от любим човек.

Риби

Хубаво е днес да си останете у дома и да си починете. Неприятности в работата са ви изтощили до краен предел. Направо си вземете отпуск. Обърнете внимание на децата.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14