Новини

ГЕРБ няма да има политически лица в кабинета с мандата на ПП-ДБ

  01.06.2023 09:59  
ГЕРБ няма да има политически лица в кабинета с мандата на ПП-ДБ

ГЕРБ няма да има политически лица министри в кабинета с мандата на "Продължаваме промяната -Демократична България". Това съобщи в парламента лидерът Бойко Борисов. От думите му не стана ясно дали и колко експерти предлага Мария Габриел в разговорите с Николай Денков:

"Партията на промяната искат сами да си носят отговорност, включително с политически лица. Ние с "Да, България" отговаряме на техните искания. Ако има одобрени експерти от по-широк спектър и те ги приемат, това е тяхно право. Хубаво е да предложат и другите партии, много е тежко времето, има да се вземат страшно отговорни решения. Не е по силите на една партия…, но те имат високо самочувствие". 

На въпрос как ще коментира изказването на разпитаната в прокуратурата за "Барселонагейт" Ивайла Бакалова, в което се твърди за заплахи от негова страна, Борисов заяви:

"Аз не я познавам тази жена, по никакъв начин, никъде не съм се срещал с тях. Какво да приключи? След като направихме съдебната реформа, стана явно модерно всеки: "Бойко Борисов! Бойко Борисов!". Оставете ме, вече от две години не сме на власт…Само това – не познавам тази жена. Как може човек да знае нещо за мен, който по никакъв начин, поне футбол да сме играли".


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14