Шоу

Нова драма с Емили Тротинетката

  01.06.2023 15:08  
Нова драма с Емили Тротинетката

Нова драма се заформи около Емили Тротинетката. След като излезе от килията, където прекара два месеца, и се премести да живее във Варна, сега блондито понесе нов удар - не я допускат да влиза в заведениятя на града.

Емили е била върната от няколко ресторанта и клубове във Варна, които опитала да посети с любимите Тихомир и Елизабет, и твърди, че собствениците им са я вкарали в списък с клиенти, които не бива да бъдат допускани

"При влизането ни в ресторанта сервитьорът веднага ни спря, посочи мен и каза: "Имаме забрана да те пускаме в заведението заради видеото“. Тихомир и Елизабет ги пуснаха - мен не! И всичко е заради клипа, в който участвах. Аз нямам вина. Всички доброволно се включиха в това видео. Също така съдът направи експертиза на момчето и се оказа, че то е напълно здраво и няма специални потребности" твърди Емили.
"Въобще не мога да разбера за какво е целият този шум. Просто ние сме млади хора и се забавлявахме. Страх ме е, че всички са се настроили против мен и тепърва ще усещам негативното отношение на хората“ казва Тротинетката, цитирана от „България Днес“.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14