Новини

Борисов: Ако Нинова не се беше дръпнала, щеше да има правителство с първия мандат

  06.06.2023 16:42  
Борисов: Ако Нинова не се беше дръпнала, щеше да има правителство с първия мандат

„Не мога да разбера защо се подвеждате по най-низките страсти в обществото. Какво е демокрацията? Демокрацията е: явяват се партиите на избори, печелят ги, подрежда ни народът поред, и най-стабилното, което би могло да роди тази подредба е стабилно правителство между първите две, подкрепено от други партии. Това съм го казал преди изборите. Казах, че няма да ни повлияят никакви шантажи отвън, няма да ни повлияят записите, няма да ни повлияе нищо и ще излъчим редовно правителство. От първия до последния ден ние сме говорили едно и същи и сме го направили днес“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Не искам да коментирам президента, който би трябвало да бъде обединител“, каза Борисов и добави, че първите две политически сили са намерили работещ вариант, подкрепен от ДПС за конституционна реформа.

„Ако г-жа Нинова не се беше дръпнала, щеше да има правителство с първия мандат. Примерно, Гроздан Караджов щеше да е министър на транспорта. Бяха договорени дори министрите, да не си отварям повече устата“, каза още лидерът на ГЕРБ.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14