Новини

Делян Добрев (ГЕРБ): Гласувах против правителството, ще следя за всяка една негова стъпка

  06.06.2023 17:17  
Делян Добрев (ГЕРБ): Гласувах против правителството, ще следя за всяка една негова стъпка

Примерът с моята ръка беше, за да демонстрирам колко силно вярвам, в това което правя. И аз продължавам да вярвам, че Промяната са едни неподготвени хора, които не могат да се справят, но в същото време са жадни за власт. Гласувах „против“, никой не ме е карал да гласувам нещо повече, от това което съм направил. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев в кулоарите на Народното събрание веднага след като бе избрано правителството „Денков-Габриел“, предаде  Novini.bg.

„Оттук-нататък ще следя за всяка една тяхна стъпка“, закани се той.

„Надявам се от следващата седмица бензинът и дизелът да не станат пак 3,50 лв., да не се върнат посредниците по газа, да не намираме пак споразумение като „Джемкорп”. Бъдете сигурни, че аз, въпреки че съм от ГЕРБ, които подкрепиха без мен това правителство, ще следя всяка една тяхна стъпка и всеки един изхарчен лев, защото не им вярвам“, призна Добрев.

Той се закани, че ако открие нередност, медиите и обществото, ще са първите, които ще разбират.

Добрев каза още, че Борисов е знаел предварително, че той ще гласува против и това е моя позиция, заявена още, когато дадох примера с ръката. „Знаете, че през последните две години не съм спрял да критикувам „Промяната“ и техните действия. Няма как в едно такова гласуване да си променя мнението“, каза още Делян Добрев.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14