Новини

Депутатът от ГЕРБ отрече да е блудствал с дете, разводът му бил в дъното на случая

  07.06.2023 17:32  
Депутатът от ГЕРБ отрече да е блудствал с дете, разводът му бил в дъното на случая

В дъното на всичко това, което се случва днес, е моят развод, който е от месец и половина - два. Нищо от това, което е написано по мой адрес, не е вярно."

Това обяви депутатът от ГЕРБ Даниел Александров по повод предложеното от прокуратурата снемане на имунитета му заради блудство с непълнолетно момиче.

"Опитах да го запазя в тайна, да не излиза по медиите, но уви. Стоя зад името си и всичко това ще се докаже в съда. Оттук натам не искам да намесвам съпругата си, защото тя е майка на моето дете и ще гледам да запазя нейното достойнство", отбеляза Александров, намеквайки, че съпругата му го е "натопила" пред полицията.

Според "24 часа" на 7 май в столичното 7-о РПУ е подадена жалбата срещу Александров за блудство. Оплакването било от родителите на момичето. Според тях 3 дни по-късно жалбата е бил оттеглена. Твърди се, че съпругата на Александров е завела детето, което е почти на 18 г., да подаде жалба. От полицията ги върнали, защото тя не е роднина на момичето и казали да се яви с родителите си, твърди още "24 часа".

Софийската градска прокуратура (СГП) предложи по-рано днес на главния прокурор Иван Гешев да внесе искане в Народното събрание за снемане на имунитета на Александров, за да бъде привлечен към наказателна отговорност.

Той е депутат за първи път и е член на комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта. На 31 години и е състезател по класическа борба.


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14