Шоу

Ето кога ще видим Samsung Galaxy Z Fold 5 и Z Flip 5

  07.06.2023 18:33  
Ето кога ще видим Samsung Galaxy Z Fold 5 и Z Flip 5

Преди седмица президентът на Samsung потвърди, че събитието на компанията на което ще бъдат показани новите сгъваеми смартфони ще се състои в Корея и ще бъде предавано на живо, но отказа да сподели кога ще се проведе то. Сега, ръководителят на компанията отново отправи съобщение към медиите в което разкри, че събитието що се проведе в края на юли, частично потвърждавайки слуховете за точната дата.
Съдейки по историята на събитията, то е твърде вероятно Galaxy Unpacked да се проведе на 26 юли, като тогава ще видим новите Galaxy Z Fold 5, както и Galaxy Z Flip 5. Все още не е ясно дали освен тях ще видим и други продукти, но не е изключено да видим и нов часовник или безжични слушалки от корейците.

От Samsung разкриват, че са избрали Сеул "заради ролята му да влияе на световните тенденции със своята динамична култура и иновации, като същевременно отразява силната увереност на Samsung в категорията на сгъваемите устройства". Предходни години събитието обикновено се провеждаше в САЩ, като бе предавано на живо в целия свят./Факти

 


Анкета

Успешно ли ще е правителството Денков-Габриел?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14