Шоу

Megami Neko с хитов гръцки старт на лято 2023!

  08.06.2023 09:44  
Megami Neko с хитов гръцки старт на лято 2023!

Megami Neko за втора поредна година открива морския сезон на 29 юни/четвъртък/ в 23:00, с поредица гръцки изпълнители, които вече определено са наложена практика в програмата на лятното Мегами. Атрактивно дрон шоу ще се открои в небето над гр.Созопол вечерта на 29 юни/четвъртък, с което Megami Neko ще приветства своите приятели и гости.

Само ден преди Джулая, когато е и откриването на клуба, екипът увери, че месечната програма е повече от атрактивна, а за своите гости, приятели, партньори и колеги са договорени и цени за настаняване в един от оазисите на гр.Созопол- Hacienda Beach. Специална ценова листа очаква гостите на Мегами, която те ще могат да използват за настаняване в хотелската част на Hacienda Beach, разполагаща и с ол инклузив.

Наши родни звезди, гръцки изпълнители и тематични вечери с различни атрактивни гости ще присъстват в наложилия нови тенденции на нощно забавление в Созопол популярен клуб.

Тази година ценителите на класното обслужване, на стилната атмосфера, добрият саунд и европейските тенденции в нощният живот ще добавят и още нещо интересно към своите емоции, а какво - екипът скоро  обеща да сподели.

Огнени хора, летящи акробати, светещи кокилари, талисманът вълк и още десетки персонажи от филмови и популярни герои ще са допълнителната щипка екстравагантност, с която Megami Club се слави, като традиция, независимо от дестинацията или парти зоната, която предлага.

Резидентите DJ's на клуба Спирит и Макси са подготвили изключително много атрактивни сетове и чакат с нетърпение своите приятели и морски фенове.

На 28 юли Megami Club ще изненада приятелите си с нещо наистина грандиозно и подготовката за него тече усилено.

Както и миналата година 4, 5 метровата японска котка котка/ манеки-неко /Maneki- Neko/-талисман на Megami Neko ще приветства посетителите още от входа.

Хванете нейната повдигната лапичка и се снимайте до нея, защото японското поверие гласи, че тя носи късмет и просперитет.

Визуализация на изображенията

Визуализация на изображенията

Визуализация на изображенията

Визуализация на изображенията


Анкета

Ще почивате ли това лято?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14