Новини

Златко Баретата дойде на погребението на Ангел Христов от Братя Галеви

  08.06.2023 13:59  
Златко Баретата дойде на погребението на Ангел Христов от Братя Галеви

Погребват Ангел Христов, известен като Геле от Братя Галеви, със 17 венеца от бели и червени рози. На погребението в град Дупница дойдоха Златко Баретата, Васил Капланов - Каплата, жената и приятелката на Пламен Галев.
Дойде и бившият кмет на Дупница Атанас Янев, на когото двамата Братя Галеви бяха официални съветници и сегашният зам.-председател на Общинския съвет Йонко Гергов, който е и адвокат на Ангел Христов по делото с КПКОНПИ. Адвокат Емил Велинов, който защитаваше Галеви по делото за рекет и изнудване и действащият зам.- кмет на общината Крум Милев
Поклонението е днес в храм "Св. Георги" в град Дупница. Близките на Геле са резервирали целия паркинг пред храма, а на стълбите пред църквата бе постлан червен килим.
Пред храма бяха наредени 17 венеца с цветя. "Брат мой", "Братко наш" и "Приятелю" бяха изписани на цветята. Венецът от децата на Геле е с бели рози, а от семейството - с червени.
Ангел Христов и съдружникът му Пламен, известни като Братя Галеви, са издирвани от 11 г. с червена бюлетина от Интерпол. Предполагаше се, че и двамата са извън страната.

Ковчегът на Ангел Христов - Геле

"Брат мой", "Братко наш" и "Приятелю" бяха част от посланията изписани на цветята

"Брат наш" бе едно от най-често срещаните послания на погребението

 


Анкета

Ще почивате ли това лято?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14