Шоу

Какво се е случило с жената, за която Тити се похвали, че е подстригал насилствено?

  04.08.2023 11:02  
Какво се е случило с жената, за която Тити се похвали, че е подстригал насилствено?

След бруталния случай с 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе пребита, нарязана с макетно ножче и остригана от Георги Николаев, обществото настръхна заради неочаквано признание от баскетболният треньор Тити Папазов. Припомняме, че в подкаста на певеца Тото той призна, че преди години е остригал насила косата на тогавашната му приятелка, тъй като избрала друг. Междувременно стана ясно, че момичето е било и закопчано от Тити с белезници за парното, като близките му са го намерили по-късно в това състояние.

Малко след това певицата Йоана Захариева - Йоко сподели кое е въпросното момиче и какво се е случило с него. Тя написа, че това се е случило, докато са били още ученички. Инцидентът до такава степен е травмирал момичето, че то повече не се появило на училище, никой не я е виждал, но по-късно разбрали, че е емигрирала.

Темата вяло коментира и самият Папазов, който твърди, че разказа на Йоко не е верен.

Подстриганата от Тити жена е имала много бурна съдба след инцидента, станал през 1995 година. Гергана е заживяла с въпросния Суно, за когото баскетболният треньор разказва в подкаста на Тото и заради когото е станала чутовната глупост.

Неговото име е Александър Грънчаров, научи БЛИЦ. През 90-те години той е бил изключително богат.

Двамата с Гергана заминават за ЮАР, където живеят няколко години. След това жертвата на Тити пожелава да сбъдне детската си мечта – да се пресели и да учи в любимата си Австралия. Влюбеният Суно сбъдва желанието ѝ. За него не е никакъв проблем, защото парите не са никаква пречка в онзи момент.

През 2000 година Гергана стъпва на Зеления континент. След това обаче нещо се случва в отношенията ѝ с Александър Грънчаров. По онова време се говори, че той не е успял да тръгне с нея заради забрана да стъпва в Австралия. Впоследствие се разделят, а години след това Суно умира.

Гергана остава в страната на мечтите си. В един момент се оказва без пари, защото Александър Грънчаров вече го няма. Започва сама да търси пътя към излизане от тежката ситуация и един ден го намира, просперирайки във фирмата, където е стартирала работа.

Гергана намира в Австралия мъжа на живота си - американец. Двамата се влюбват и имат деца.

„Инфото за нея в момента е доста оскъдно. Така че, не може да гарантираме, че на 100 процента всичко от казаното е вярно.

Но тя наистина сега е в Австралия. Радва се на две или три деца, които е родила от мъжа си“, уточняват източници на БЛИЦ.

 


Анкета

Подкрепяте ли отнемането на колите на пияните и дрогирани шофьори?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14