Новини

Борисов за Алексей Петров: Надявам се да спрат да му вдигат кокалите

  02.09.2023 11:48  
Борисов за Алексей Петров: Надявам се да спрат да му вдигат кокалите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в бургаската болница "Дева Мария". Той даде коментар по актуални теми пред журналисти.
Борисов коментира темата с Алексей Петров. "Единственото, което съм казал, надявам се да спрат да му вдигат кокалите на човека - той осъществи логистиката, след незаконните арести, след тяхното МВР, разговор между нас не можеше да се осъществи. Физическата среща беше невъзможна, дори в парламента. Алексей Петров осигури тази логистика, за да можем да си проговорим, като важното е, че той не е присъствал на срещата, бяхме аз, Кирил и Асен", заяви Борисов.
"И тогава казахме - искаме ли за България да се опитаме да направим нещо, аз да преглътна незаконните арести, чегъртането и всичко останало, в името на по-висшите цели - България да има бюджет, план за възстановяване, Шенген, Еврозона", допълни той.
Борисов коментира изказването на президента Радев за задкулисното управление от петък.
"Доколкото знам президентската институция има две основни задачи - да обединява, втората да критикува - с първата той не се справя". заяви Борисов.
"Не вярвам президентът да се е опитал да направи интрига за човека - той създаде логистиката. Няма човек да не знае, че ние 40 години само сме се карали, само сме спорили, били сме се в спорта", допълни лидерът на ГЕРБ, предава Дарик. 
Той коментира скандалния случай в "Пирогов" от преди няколко дни.
"Ако управляваше ГЕРБ за случая в Пирогов даже министъра щеше да си отиде",  обяви Борисов.


Анкета

Решили ли сте кого ще подкрепите на местните избори?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14