Новини

Миньори и енергетици излизат на протест утре в София, затварят ключови участъци

  18.09.2023 17:35  
Миньори и енергетици излизат на протест утре в София, затварят ключови участъци
  google

Миньори и енергитици излизат на протест утре в София, като ще затварят ключови участъци.

Митингът ще премине под надслов "За ясно и сигурно енергийно бъдеще на България", съобщиха от Конфедерацията на независимите синдикати.

Шествието ще започне в 11:30 часа от площад "Св. Александър Невски", ще премине по ул. "Оборище", ул. "Г. С. Раковски", бул. "Цар Освободител", бул. "Княз Александър Дондуков".

Протестният митинг ще започне в 12 часа в участъка между сградите на Народното събрание и Министерския съвет на бул. "Княз Александър Дондуков" 1.

В демонстрацията ще се включат синдикалните организации на КНСБ и КТ "Подкрепа" в комплекса "Марица Изток", Националната федерация на енергетиците към КНСБ, Национална синдикална федерация на енергетиците в България към КНСБ, Федерацията на независимите синдикати на миньорите към КНСБ, СМФ - КТ "Подкрепа", Федерация "Енергетика" към КТ "Подкрепа", миньори и енергетици от въгледобивния сектор.

Дали протестиращите от сектор "Земеделие" ще излязат утре на протест в столицата и кои ще бъдат техните маршрути все още не е ясно.

В социалните мрежи инициативният им комитет съобщи, че протестните им действия са безсрочни, но следващата дата не е уточнена.


Анкета

Решили ли сте кого ще подкрепите на местните избори?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14