Шоу

Приятелите на Шер не одобряват 37-годишното й гадже

  22.09.2023 10:55  
Приятелите на Шер не одобряват 37-годишното й гадже

Певицата Шер беше засечена от бдителни параци на среща с 37-годишното си ексгадже Александър "АЕ" Едуардс, с което двамата показаха, че явно дават втори шанс на връзката си.

Въпреки че отново е на крилете на любовта, решението на 77-годишната изпълнителка определено не буди положителни емоции сред най-близките й приятели, които никога не са крили, че не харесват младежа. Според тях той я използва и я лъже за чувствата си.

Припомняме, че Шер и Александър бяха забелязани на излизане от ресторант в Бевърли Хилс, където вечеряха заедно с певеца J Balvin и приятелката му, както и с близкия приятел на AE - рапъра Tyga.

Шер и АЕ за първи път се появиха заедно като двойка през ноември 2022 г. Тогава двамата бяха забелязани да се държат за ръце на излиане от популярно заведение в Холивуд. Само два месеца след началото на връзката им, той й предложи брак с огромен диамантен пръстен.

Докато феновете й възприемаха новината за новата й връзка, през април те обявиха раздялата си. Още тогава близките на Шер не скрили задоволството си от развоя, тъй като нямали никакво доверие на младока.

"Очевидно е, че AE я използва, за да повиши обществения си статут", споделил приятел на певицата. Той допълнил и че драмите между годениците започнали в момента, в който двамата започнали съвместната си работа по новия албум на Шер.


Анкета

Решили ли сте кого ще подкрепите на местните избори?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14