Шоу

Мира Добрева вече у дома: Настъпи светлината на нов ден, благодаря, че ми изпращахте молитвите си

  23.09.2023 19:05  
Мира Добрева вече у дома: Настъпи светлината на нов ден, благодаря, че ми изпращахте молитвите си

Журналистката Мира Добрева вече е по-добре и е у дома, след като претърпя спешна операция в болница "Пирогов" и бе поставена в медикаментозна кома. Тя публикува в своя профил в социалните мрежи видео, в което отправя огромни благодарности към медиците, спасили живота й, и към всички хора, които са се молели тя да се оправи и възстанови бързо.

"Ето, че настъпи светлината на нов ден и след всичко заставам отново пред вас, за да благодаря. Благодаря на Бог, че подреди нещата, така че да съм у дом, а не далеч от болница, когато се случи моето изпитание, благодаря, че ме повери в ръцете на добри лекари - д-р Методи Джуджев, в телефона си съм ви записала като Спасителят. Два дни по-късно, когато се наложи да постъпя в Реанимация ме прие друг благодетел - доц. Георги Георгиев. И двамата не ги познавах. Свикнали сме да търсим връзки, когато става дума за операции, за здравето ни и това е нормално. Все ще попиташ кой е най-добрият лекар. В моя случай нямаше време за нищо. Разчитах само на връзката си с Бог и имах опованието само с него. Молех се да разпери крилото си над докторите, за да си свършат по най-добрия начин работата. Затова не ни трябват много връзки, освен една - спасителната", каза Добрева и допълни: "Благодаря и на медицинските сестри в Реанимацията в "Пирогов", вие сте толкова специални хора. Благодаря ви, че се грижите така за болните".

Обичаната журналистка и водеща отправи своята благодарност и към Спешна помощ. "Този път тя дойде наистина бързо и това беше от решаващо значение за всичко", посочи тя.

Мира Добрева благодари и на близките си хора, че са били до нея в този труден момент, както и на всички останали хора за подкрепата. "Благодаря ви, че изпращахте молитвите си към мен, толкова трогателни думи прочетох".

"По нов начин ще се върна отново в стария си живот", обеща журналистката.

 


Анкета

Решили ли сте кого ще подкрепите на местните избори?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14