Новини

Костадин Димитров е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив

  24.09.2023 10:10  
Костадин Димитров е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив

Костадин Димитров е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив. Това обяви Бойко Борисов, лидер на партията, на пресконференция в града.

Той ще обяви кандидата на партията за кмет на София по-късно. „Срокът за листите е до утре, и утре е ден. Има шест много добри кандидати за София. Сега като се прибера, ще преценя", заяви Борисов.

ГЕРБ залагат на млади лица от партията за местните избори в областта.

Предложенията за районни кметове на ГЕРБ са: „Централен” – Георги Стаменов; „Тракия”– Георги Гатев. „Западен” – Ангел Славов; „Южен” - Атанас Кунчев; „Северен” – Илиян Лалев; „Източен” – Емил Русинов.
Димитров благодари на Борисов и на партията. Той е досегашен кмет на район "Тракия". Заяви, че ще спечели доверието на пловдивчани, ще подреди и изчисти града. "Опитах се да реша много проблеми там. Сега на ход е да спечелим доверието на пловдивчани. Изготвяме програмата и ще се запознаете с моя отбор", допълни той.

"Имахме много предложения включително и от IT сектора, но се спряхме на него. Той е тих и мълчалив", каза Борисов.

Той изброи свършеното от политиците на ГЕРБ в Пловдив и региона, сред тях детски градини, училища, пречиствателна станция и други.

„Това, че участваме в сглобката, ще ни помогне да оказваме влияние върху Пловдив. Общината с мащабните си проекти има нужда от дофинансиране, което ние бихме могли да помогнем да се случи, особено след ротацията”, заяви той.

Борисов обеща мост, околовръстно и дострояване на стадиони. От Димитров обещанието за града е грижа.


Анкета

Решили ли сте кого ще подкрепите на местните избори?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14