Автомобили

Ford патентова система, която превръща пикапите в 6х6

  24.09.2023 20:00  
Ford патентова система, която превръща пикапите в 6х6

Популярността на 6х6 пикапите се увеличи значително през последните години и докато повечето подобни проекти са на тунинг компании, сега от Ford ни предлагат поглед към вътрешнозаводски тунинг, който може да се окаже наличен съвсем скоро. Американската компания е патентовала интересна система, която превръща стандартните пикапи в такива с 6 гуми.

Патентът, който бе забелязан от CarBuzz, носи името „Комплект за окачване за увеличаване на полезния товар на превозното средство“ и както подсказва името, има за цел да увеличи полезния товар на пикапите, макар да не сме сигурни, че всички ще го ползват за това. Ако комплектът достигне до серийно производство, то е много вероятно той да бъде повече за красота, отколкото за пълната му функционалност.

Вероятно комплектът ще бъде разработен за пикапите от Super Duty серията, макар да не е изключено той да бъде наличен и за други пикапи, като например стандартния F-150. Според слуховете, комплектът може да бъде наличен и след закупуване на пикапа, като вероятно дилърите на марката ще са тези, които могат да го поставят. Припомняме, че през последните години Ford патентова изключително много неща, като само малка част от тях достигат наистина до серийно производство./Fakti


Анкета

Решили ли сте кого ще подкрепите на местните избори?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14