Икономика

Револют обяви нови услуги и нови цени

  17.11.2023 10:34  
Револют обяви нови услуги и нови цени

Финансовото приложение "Револют" (Revolut) обяви, че обновява платените си услуги с допълнителни абонаменти и също от днес изпраща мейли до клиентите си с платени абонаментни планове за новите им цени.

Потребителите с планове Premium и Metal ще могат да отключат различни абонаменти без допълнително заплащане - за новини "Файненшъл таймс" (Financial Times), фитнес (ClassPass, Freeletics), психично здраве и благополучие (Headspace, Sleep Cycle), продуктивност и свързаност (NordVPN, Picsart) и дори запознанства (Tinder).
Новите услуги могат да бъдат активирани от раздела "Профил" > "Вашият план" > "Партньори", съобщават от компанията.

В същото време от днес абонатите трябва да получават мейли за промяна в цената на абонаментните планове - 7.99 лв. месечно (или 80 лв. годишно) за Plus, 15.99 лв. месечно (или 160 лв. годишно) за Premium и 29.99 лв. месечно (или 300 лв. годишно) за Metal.

Клиентите на двата плана вече могат да ползват глобална застраховка за пътуване, защита при покупки, за възстановяване на средства и застраховка при анулиране на билети, обмен на неограничени суми без допълнителни такси за обмен от понеделник до петък, отстъпки за международни парични преводи, между 2 и 5 сметки за деца, изгодни такси за инвестиции в ценни метали, търгуване или криптовалути и др.

Потребителите с план Plus пък получават повишен лимит за обмен на валута от 2 хил. на 6 хил. лв., като новият лимит е приложим за 30-дневен текущ период.

Съществуващите клиенти с месечно фактуриране могат да заключат цената на настоящия си план за година, като се прехвърлят на годишно фактуриране преди посочената дата в имейла, който ще получат. Също така те могат да понижат плана си безплатно до датата, спомената в този мейл.

Според вътрешни данни на "Револют" клиентите в България харчат 53 лв. месечно за дигитални продукти (приложения). През октомври броят на клиентите, плащащи за тази категория стоки с приложението, се е увеличил с 11% в сравнение с предишния.

По данни на самата компания тя има над 35 млн. клиенти по света и близо 700 хил. в България.


Анкета

Какво търсите най-често в интернет?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14