Шоу

И Лиса Кудроу се сбогува трогателно с Матю Пери

  20.11.2023 15:22  
И Лиса Кудроу се сбогува трогателно с Матю Пери

И Лиса Кудроу успя да разчувства максимално феновете с публикацията си в памет на колегата си Матю Пери от "Приятели" в Instagram. Мат Лебланк, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън написаха емоционални послания за актьора. Лиса също направи това. Актрисата публикува стара снимка с Пери в профила си.
Припомняме, че актьорът бе намерен мъртъв в джакузито си в Лос Анджелис на 28-и октомври. Той си отиде от този свят на 54-годишна възраст.
"Заснехме пилотния епизод на "Приятели като нас", веднага бе избран, бяхме на челна позиция в NBC... После... Ти предложи да играем покер и го направи толкова забавно, докато се сближавахме в началото. Благодаря ти за това. Благодаря ти, че ме караше да се смея толкова много на нещо, което ти казваше, че мускулите ме боляха и сълзи се стичаха по лицето ми всеки ден. Благодаря ти за отвореното ти сърце в тази шестстранна връзка, която изискваше компромиси. И много "говорене". Благодаря ти, че се появяваше на работа, когато не беше добре и после беше напълно брилянтен. Благодаря ти за най-добрите 10 години, които човек може да има. Благодаря ти, че ми вярваше. Благодаря ти за всичко, което научих за грацията и любовта, чрез това, че те познавах. Благодаря ти за времето, което имах с теб, Матю", написа тя.


Анкета

Какво търсите най-често в интернет?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14