Новини Спорт

Борислав Михайлов подаде оставка

  27.11.2023 14:29  
Борислав Михайлов подаде оставка

Президентът на БФС Борислав Михайлов подаде оставка. Това обяви самият той след днешното заседание на Изпълкома на футболния съюз. Решението му беше очаквано след безредиците пред Националния стадион "Васил Левски" преди и по време на мача България - Унгария на 16 ноември.

"Подавам оставка, няма да отговарям на въпроси. Нито един клуб не ми иска оставката, а мен ме избират клубовете. Само през медиите се искат оставки", каза Михайлов пред репортерите.

Временно функциите на президент на БФС ще изпълнява Михаил Касабов, след като Емил Костадинов е отказал да заеме поста. На 6 декември ще се проведе ново заседание на Изпълкома, на което ще бъде насрочена дата за конгрес, на който да бъде избран нов президент.

"Организационната структура на БФС бе подобрена, осъществихме дигитализация, над 30 процента е увеличението на тв правата, изградихме 19 терена, до края на  годината ще бъдат открити още три. Горд с  моя екип и им благодаря за усърдната работа в тази ненормална обстановка", каза Борислав Михайлов.


Анкета

Какво търсите най-често в интернет?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14