Шоу

Анджелина Джоли не се влияе от обвиненията, че манипулира децата си

  29.11.2023 18:51  
Анджелина Джоли не се влияе от обвиненията, че манипулира децата си

Анджелина Джоли явно не се влияе от коментарите по свой адрес, че настройва децата срещу бившия си съпруг Брад Пит и беше заснета в добро настроение и с широка усмивка в компанията на колегите си от биографичния филм за Мария Калас, който се снима в Милано.

Припомняме, че само преди няколко дни беше публикуван пост, който осиновеният син на двойката Пакс е писал през 2020 г., в който обвинява актьора, че е съсипал семейството.

Малко преди това пък, Захара, която е осиновена от Етиопия, не спомена името на баща си, при представянето си в колежа, в който е приета.

Най-големият им син Мадокс пък изцяло прекрати връзката с Брад след новината за скандала, който двамата имали и който доведе до раздялата на звездната двойка. Приятели на Брад са категорични, че той е съсипан от отчуждението с трите си осиновени деца, като всички обвиняват Анджелина за това, че ги настройва срещу него, пише dir.bg. Е, явно подобни коментари нея не я притесняват и поне в публичните си появи, изглежда спокойна и щастлива.


Анкета

Какво търсите най-често в интернет?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14